[Review] Bonamana

Ddanddaranddan Ddanddaranddan

Ddanddaranddan Ddadaddarabba


Would you know or not would you know or not, Very beautiful woman

Even if you say I’m crazy, I still like you, Beautiful woman

Someone tell her my baby, to my baby

That I’m over here, I’m waiting right now

(Baby, you turn it up now)


You’re not talking straightforwardly, straightforwardly, Talk to me beautiful woman

If I gained your heart then I’m just a life’s winner

This world’s logic, logic. Follow a brave one

A person like me, you know

Old saying say: It will come if you choose it 10 times

Shrug, shrug, shrug she’s a hard one

Doesn’t even budge. Pout, pout, pout

What shall i do what shall i do

She’s my only interest


Bounce to you, bounce to you

My heart is going for you

It’s running like it can’t even be catched

Break it down to you, down to you

If my heart can’t take you

It will stop (look at me)


Should I look or not. Should I look or not. Should I look or not, a man like me

Like if I saw it or not. Like if I saw it or not. Like if I saw it or not

When i turn and see and see and see again

See and see again, see and see again

I’m the only one

Obviously, obviously, obviously

(Baby, you turn it up now)


What shall I buy, buy, buy

Buy a present for you

Oh, I’m going crazy

You’ll like it even if i just think about it

Listen girl, I like you

Baby girl, I love you

I’m the only man for you

Listen to me, a confession for you.

Say it to my heart

Stop making me worry

And please just nod, nod, nod

If it’s this much of hardwork

Even I’ll save the person

Admirable, admirable, admirable

What am I supposed to do

What am i supposed to do, she’s my all


Bounce to you, bounce to you

My heart is going for you

It’s running like it can’t even be catched

Break it down to you, down to you

If my heart can’t take you

It will stop (look at me)

Should I look or not. Should I look or not.Should I look or not, a man like me

Like if I saw it or not. Like if I saw it or not. Like if I saw it or not

When i turn and see and see and see again

See and see again, see and see again

I’m the only one

Obviously, obviously, obviously

I’m the only one


I’m finally going to go crazy

I’m going to explode

I can’t take it any longer with her pushing and pulling

Oh, I’m really going to be crazy

Someone hold me back

Someone should’ve told me it would be this hard


True, true

My emotions doesn’t have anywhere else to go

You know well it’s set on you

How to keep loving you

I’ll really do well to you

Don’t make me rot here


I’m waiting for you beautiful woman (Hope you’ll step to me, step to me)

I love you, Beautiful woman (Bring it, sign to me, sign to me)

Hahahaha hahahahaha

I guess she was already ready to look at me


Bounce to you, bounce to you

My heart is going for you

It’s running like it can’t even be catched

Break it down to you, down to you

If my heart can’t take you

It will stop (look at me)

Should I look or not. Should I look or not. Should I look or not, a man like me

Like if I saw it or not. Like if I saw it or not. Like if I saw it or not

When i turn and see and see and see again

See and see again, see and see again

I’m the only one

Obviously, obviously, obviously

I’m the only one


Lagu ini memang dikenal dengan Bonamana, tapi di Korea sana lagu ini berjudul “miina” yang artinya ‘wanita cantik’ atau ‘cantik’ doang. Lagu ini bercerita tentang seorang pria yang mengejar gadis idamannya yang (menurutnya) benar-benar cantik. Pria ini rela melakukan apa saja demi gadis yang dicintainya itu. Tapi sayangnya sang gadis tidak membalas cinta pria itu. Sia pria bingung juga harus ngapain lagi. Ia sudah hampir gila gara-gara si gadis. Biar begitu ia tetap ulet untuk mendapatkan sang gadis dan berusaha meyakinkan bahwa hanya ia satu-satunya pria yang pantas untuk mendampingi sang gadis. Ia sudah melihat kesana kemari dan tidak ada pria yang baik yang cocok untuk gadis itu.

Suatu kali saat si pria sudah hampir putus asa, ternyata sang gadis membalas cintanya. Rupanya sang gadis sudah menyadari bahwa cinta pria itu sangat tulus padanya.😄

Ini adalah lagu yang bikin aku suka sama Super Junior. Lagu Sorry Sorry dan lagu lainnya nggak berhasil bikin aku suka sama Super Junior. Begitu tahu lagu ini, langsung deh resmi jadi ELF. kekekeke~

Menurutku lirik lagu ini romantis banget. Selain itu, musiknya juga keren. Agak-agak bernuansa India gitu tapi di-mix sama electronic pop. Standing applause deh buat yang ngebikin lagu, Yoo Young Jin.

Aku sendiri pengen ngelihat cowok yang ulet kayak di lagu ini. Walaupun si cewek nggak peduli dan acuh sama dia, tapi dia tetep ulet ngedeketin cewek itu. Jujur aku sering banget jadi si cewek itu, tapi sayangnya yang cowok nggak ulet-ulet banget. Ya udah deh, I’m sorry goodbye XP

Kata orang sih, kalau kita susah mendapatkan seseorang, maka kita juga akan susah melepaskannya. Jadi kalau cerita di lagu ini ada di  kenyataan, aku nggak akan heran kalau kisah cinta mereka romantis banget dan awet sampai kakek nenek. Sedangkan kalau kita mendapatkan seseorang dengan mudah, maka kalau salah seorang ingin pergi, ia dengan mudah juga melepaskan karena ia tidak merasakan pengorbanan sebelumnya. Dikiranya dapet kasih sayang itu gampang dan cepat (kasian banget nih orang yang kayak gini).

Tapi kalau kalian baca Fanfiction-ku yang ‘Boys Without Flowers’ kalian tidak akan menemukan hal-hal seperti di atas. Si cewek lebih milih cowok yang mendapatkannya dengan mudah daripada cowok yang ulet. Well, itu cuma fiksi, tapi mungkin aja ada di dunia nyata. Who knows😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: